Bankalar Sıfır Faizli Kredi Yarışına Girdi! 50.000 TL'ye Kadar Faizsiz Kredi Fırsatı

Bankalar Sıfır Faizli Kredi Yarışına Girdi! 50.000 TL'ye Kadar Faizsiz Kredi Fırsatı
Acil nakit ihtiyacı olanlar için müjde! Bankalar, sıfır faizli kredi kampanyalarıyla vatandaşlara destek oluyor. Beklenmedik durumlarda bu kampanyalar sayesinde cebinizi zorlamadan ihtiyaçlarınızı karşılayabileceksiniz.

Bankalar, krediye ihtiyaç duyan milyonlarca vatandaş için sıfır faizli kredi kampanyalarını güncelledi. Özellikle son dönemde, taksitli nakit avans seçenekleriyle birlikte 50 bin liraya kadar sıfır faizli kredi fırsatları sunuluyor. Peki, bu avantajlı kredilerden kimler faydalanabiliyor?

Birçok banka, yeni müşterilere özel olarak sıfır faizli kredi ve taksitli nakit avans imkanları sunuyor. İşte TEB, QNB Finansbank, Garanti BBVA, Akbank, DenizBank kampanya detayları:

Hangi Bankalar Sıfır Faizli Kredi Veriyor?

Birçok banka, yeni müşterilere özel olarak sıfır faizli kredi ve taksitli nakit avans imkanları sunuyor. İşte bazı bankaların kampanya detayları:

TEB: 31 Ekim'e kadar geçerli olan kampanya kapsamında, yeni müşterilere 25.000 TL'ye kadar sıfır faizli kredi ve taksitli nakit avans imkanı sunuluyor.

QNB Finansbank: Yeni müşterilere özel 20.000 TL sıfır faizli kredi ve 25.000 TL'ye kadar taksitli nakit avans imkanı bulunuyor. Kampanya, 31 Ekim'e kadar devam ediyor.

Garanti BBVA: Yeni müşterilere 20.000 TL'ye kadar sıfır faizli kredi ve 25.000 TL'ye kadar taksitli nakit avans imkanı sunuluyor. Kampanya, 15 Ekim'e kadar geçerli.

Akbank: Yeni müşterilere 20.000 TL'ye kadar sıfır faizli kredi ve 25.000 TL'ye kadar taksitli nakit avans imkanı sunuluyor. Kampanya, 31 Ekim'e kadar devam ediyor.

DenizBank: Yeni müşterilere 10.000 TL sıfır faizli kredi imkanı sunuluyor. Kampanya, 31 Ekim'e kadar geçerli.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.