Akbank'tan Müjdeli Haber! 45.000 TL'ye Kadar Faizsiz Kredi Fırsatı

Akbank'tan Müjdeli Haber! 45.000 TL'ye Kadar Faizsiz Kredi Fırsatı
Nakit sıkıntısı çekenler dikkat! Akbank'ın sunduğu özel kampanya ile ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilirsiniz. Evet, doğru duydunuz! Akbank, yeni kampanyasında 45.000 TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuyor. İşte detaylar...

Akbank, acil nakit ihtiyacı olanlara dikkat çeken bir hamle yaparak faizsiz kredi tutarını 45 bin liraya yükseltti. Peki, bu avantajlı krediden nasıl yararlanacaksınız? Akbank’ın sunduğu 45 bin TL'lik faizsiz kredi nasıl alınır? İşte tüm detaylar...

Akbank Faizsiz Kredi Kampanyası

Akbank’ın sunduğu bu kampanyadan yararlanabilmek için bankaya ilk kez müşteri olmanız gerekiyor. Akbank, 20 bin TL’ye kadar 6 ay vadeli ihtiyaç kredisi ile 25 bin TL’ye kadar 3 ay vadeli taksitli nakit avans fırsatını %0 faizle sunuyor.

20 Bin TL Faizsiz İhtiyaç Kredisi

20 bin TL faizsiz ihtiyaç kredisi için başvuru, "Akbanklı Ol" sürecini tamamladıktan sonra Akbank Mobil uygulaması üzerinden yapılabiliyor. Kampanyadan faydalanmak isteyenler, 13 Ekim 2024 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebilirler.

25 Bin TL Nakit Avans Fırsatı!

25 bin TL’lik taksitli nakit avans için ise başvurusu onaylanan Akbank müşterileri, belirlenen limitler doğrultusunda 15 Kasım 2024'e kadar bu fırsattan yararlanabilecek.

Faizsiz Kredi Taksit Tutarları

20 bin TL'lik faizsiz krediye başvuranlar, 115 TL kredi tahsis ücreti ödeyecekler. Aylık taksitler 6 ay boyunca 3.333,33 TL olacak.

25 bin TL'lik taksitli avans kullananlar ise, 3 ay boyunca aylık 8.333,33 TL ödeme yapacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.