Cumhurbaşkanı Erdoğan AZ ÖNCE açıkladı! Asgari ücrete ve emeklilere ARA ZAM olacak mı belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan  AZ ÖNCE açıkladı! Asgari ücrete ve emeklilere ARA ZAM olacak mı belli oldu
Milyonlarca asgari ücretli ve emekli tarafından beklenen Temmuz zammı için son dakika açıklaması. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Temmuz'da asgari ücrete ara zam gelecek mi, emeklilere ek zam var mı belli oldu.

SON DAKİKA emeklilere ve asgari ücrete ara zam haberi! Asgari ücrete ve emekli maaşlarına ek zam yapılması konusunda büyük bir beklenti olmasına rağmen iktidar bir türlü ikna edilemiyor.

Zira içinde olduğumuz ekonomik şartlarda 17 bin 2 TL olarak uygulanan asgari ücretle geçinmek oldukça zor. Bu kapsamda asgari ücrete ve emeklilere ara zam konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından alınan son karar belli oldu. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, basın mensuplarının konuya ilişkin sorularını şöyle yanıtladı

" Enflasyonda düşüş daha yeni başladı. Hızlanarak devam edecek. Biz inanıyoruz. Bu hedefler başlangıçta iddialı görüntü ama hedefleri başaracağımıza gerçekten samimi bir şekilde inanıyoruz. Programımız çalışıyor. Başlangıçta program yok dediler, sonra bu program çalışmaz dediler, sonra para geliyor ama bu sıcak para dediler. Sürekli bir kulp, bir hata üzerinde yoğunlaşıyorlar. Tabii ki sorunlarımız var ama bu sorunları çözecek güçlü bir siyasi irade var.

ASGARİ ÜCRETLİ VE EMEKLİ MAAŞLARINA ARA ZAM!

En büyük sorunumuz hayat pahalılığı. En adaletsiz vergi enflasyon. O nedenle dar gelirlilerimize, asgari ücretlimize, emeklilerimize yapacağımız en büyük iyilik popülizm yapmadan enflasyonu kalıcı bir şekilde tekrar tek haneye düşürmek. Vatandaşımızın kalıcı olarak refah seviyesini yükseltmek. İnşallah son çeyreğe girerken bu işi çözüme kavuşturmuş olarak Allah'ın izniyle gireceğiz."

SON DAKİKA gelişmelerinden haberdar olmak için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum