Bakanlıkta beklenmedik karar! 4 ay önce Erdoğan'ın atadığı genel müdür görevden alındı!

Bakanlıkta beklenmedik karar! 4 ay önce Erdoğan'ın atadığı genel müdür görevden alındı!
Yaklaşık dört ay önce Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü olarak atanan İlhan HATİBOĞLU görevden alındı. 23 Şubat 2024 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Genel Müdürler kararnamesi ile atanan İlhan HATİBOĞLU'un görevi sonlandırıldı.

Sağlık Bakanlığı'nda hafta sonu alınan beklenmedik bir kararla görev değişikliği yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 23 Şubat 2024 tarihinde göreve getirilen Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü İlhan HATİBOĞLU görevden alındı ve yerine atama yapıldı.

SAĞLIK BAKANLIĞINDA ÜST DÜZEY GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Sağlık Bakanlığında, yeni Bakan Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun talimatları doğrultusunda üst düzey değişiklikler devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü ve Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğünde yaşanan görev değişimine bugün itibariyle Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü de eklendi. Hukuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ülker Kuğu, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü olarak atandı.

Edinilen son bilgilere göre, Sağlık Bakanlığında üst düzey atama ve görevden almaların devam edeceği bildiriliyor.

SON DAKİKA gelişmelerinden haberdar olmak için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.