İl Müdürü, Daire Başkanı Oldu

İl Müdürü, Daire Başkanı Oldu
Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Uluslararası Organizasyonlar ve Dış İlişkiler Daire Başkanı olarak atandı.

1979 yılında Erzincan'da doğan Volkan Burak Mumcu, yaklaşık 9 yıl boyunca Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevinde bulundu. 2015 yılında Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atanan Mumcu, bu süre zarfında Erzincan’da önemli çalışmalara imza attı. Son bir yıldır Erzincan Valiliği görevine atanan Hamza Aydoğdu'nun yakın çalışma arkadaşlarından biri olan Mumcu, bundan böyle Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde Uluslararası Organizasyonlar ve Dış İlişkiler Daire Başkanı olarak görev yapacak.

Volkan Burak Mumcu, Erzincan Kızılay Şube Başkanlığı görevini de yürütmekteydi. 2002 yılından bu yana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde çeşitli görevlerde bulunan Mumcu, bu süreçte başarılı çalışmalarıyla dikkat çekti.

Eğitim ve Kariyer Geçmişi

Volkan Burak Mumcu, ilk ve orta öğrenimini Erzincan’da tamamladı. Kayak, futbol ve hentbol branşlarında amatör sporcu olarak aktif rol aldı. Niğde Üniversitesi Aksaray Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünden mezun olan Mumcu, işletme alanında yüksek lisans yaptı.

2002 yılında Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde sözleşmeli spor uzmanı olarak kariyerine başlayan Mumcu, 2004-2005 yılları arasında Spor Servisi Şefliği ve 2005-2013 yılları arasında Spor Şube Müdür Vekili olarak görev yaptı. Ayrıca GSGM İl Koordinatörlüğü, İçişleri Bakanlığı Sokakta Yaşayan ve Dezavantajlı Çocuklar İl Koordinatörlüğü, Milli Olimpiyat Komitesi ÜSO İl Koordinatörlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Gençlik ve Spor Temsilciliği, Okçuluk Federasyonu İl Temsilciliği gibi çeşitli görevlerde bulundu. İlim Yayma Cemiyeti Başkan Yardımcılığı, Türk Kızılayı Yönetim Kurulu Üyeliği ve Erzincan Ergan Kış Sporları Merkezi Sorumlusu olarak da çalıştı.

2015 yılında Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atanan Mumcu, evli ve iki çocuk babasıdır ve iyi derecede İngilizce bilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.