Okul Müdüründen Başka Okul Müdürüne Şok Küfür!

Okul Müdüründen Başka Okul Müdürüne Şok Küfür!
Eğitim camiasında yaşanan şok edici bir olay gündeme bomba gibi düştü. Bir okul müdürü, başka bir okul müdürüne karşı ağza alınmayacak küfürler etmesiyle sonuçlandı.

OKUL MÜDÜRÜNÜN HADDİNİ AŞAN TAVRI

Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okul ve kurum müdürlerinin yer aldığı haberleşme grubunda yaşanan bir yazışma, "Böyle bir müdür olabilir mi?" sorusunu gündeme getirdi.

Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hüseyin Keleş, grupta hazırladıkları "alan tarama bilgi formu"nu paylaşarak, "Arkadaşlar, bu linki gruplarınızda paylaşmanızı rica ederim." notunu ekledi. Ancak, bu paylaşımın ardından bir okul müdürünün yazdığı yorum, tüm gruptaki müdürleri adeta şok etti. İlçedeki ortaokullardan birinin müdürü, Keleş’in mesajının altına, "Bu a**** koyduğumun oğlu mevki olarak bizden yukarıda mı da rica ediyor bize?" şeklinde bir küfürlü yanıt yazdı.

Meslektaş grubunda böylesine ağır bir küfürle yanıt veren okul müdürü, resmi yazışmalarda gösterilmesi gereken hassasiyeti hiçe sayarken, hemen ardından "Bir fırsatta Mehmet Usta’ya söyleyeceğim bunu." diyerek durumu örtbas etmeye çalıştı.

Gruptaki tepkiler üzerine bu saygısız paylaşımı kısa sürede silen okul müdürü hakkında, Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Usta'nın nasıl bir yaptırım uygulayacağı ise merakla bekleniyor.

OKUL MÜDÜRÜNÜN DENSİZLİĞİ

akcaabatgazetesi.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.