Manisa'da Dehşet: Silahlı Saldırıda Okul Müdürü Ölümden Döndü

Manisa'da Dehşet: Silahlı Saldırıda Okul Müdürü Ölümden Döndü
MANİSA'nın Yunusemre ilçesinde yaşanan olayda, sınıf tekrarı yapan oğlunun durumuna sinirlenen veli Sait Tan, okul müdürü Mustafa Örnek'e silahlı saldırıda bulundu. Şans eseri silah tutukluk yapınca, okul müdürü saldırıdan yara almadan kurtuldu.

Olay, 11 Eylül Salı günü saat 17.05'te, Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesi'nde bulunan Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu'nda gerçekleşti. İddiaya göre, 6. sınıf öğrencisi A.T.'nin sınıfta kalmasına öfkelenen baba Sait Tan, okul müdürünü önce telefonla tehdit etti, ardından arabasıyla okulun önüne geldi. Okul müdürü Mustafa Örnek'i okul bahçesine çağıran Sait Tan, belinden çıkardığı tabancayı müdüre doğrulttu ve tetiği çekti. Ancak silah tutukluk yaparak ateş almadı.

Sait Tan, silahı yeniden denemek istedi ancak silah bir kez daha tutukluk yaptı. Saldırgan, bir süre aracında oturduktan sonra okul önünde havaya bir el ateş ederek olay yerinden uzaklaştı.

Müdür Örnek, saldırı sırasında büyük bir şans eseri yara almadı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayın ardından emniyet ekipleri, şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.