İlçe Milli Eğitim Müdürü Görevinden İstifa Etti, Ankara'da Yeni Görev

İlçe Milli Eğitim Müdürü Görevinden İstifa Etti, Ankara'da Yeni Görev
Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, kendi talebi üzerine görevinden ayrılarak Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne araştırmacı olarak atandı.

Müdür Kendi İsteğiyle Görevinden Ayrıldı, Ankara’da Yeni Görev Üstlendi

İsmail Baş, 2018 yılından bu yana yürüttüğü Çaycuma Milli Eğitim Müdürlüğü görevini bırakarak, Ankara’daki yeni görevine başlamadan önce Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya veda ziyaretinde bulundu.

Çaycuma Belediyesi'nden yapılan açıklamada, İsmail Baş’ın ziyaretiyle ilgili şu ifadelere yer verildi:

"İsmail Baş, 2018'den bu yana başarıyla yürüttüğü Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden, kendi isteğiyle ayrıldı. Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü emrine 'Araştırmacı' olarak atanan Baş, Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı’ya veda ziyaretinde bulundu. Çaycuma Belediyesi ile uyumlu bir çalışma yürüttüklerini belirten Baş, her zaman Çaycuma’nın hizmetinde olacağını ifade etti. Başkan Kantarcı, hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum