İl Millî Eğitim Müdürlüğü'nde Büyük Değişim: Daire Başkanı İl Müdürü Oldu

İl Millî Eğitim Müdürlüğü'nde Büyük Değişim: Daire Başkanı İl Müdürü Oldu
Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Özel Yeteneklilerin Geliştirilmesi Daire Başkanı Dr. Erdal Kılınç, Gaziantep İl Millî Eğitim Müdürü olarak atandı.

Gaziantep Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Yasin Tepe'nin istifası sonrası boşalan il müdürlüğü görevine, daha önce Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmış ve sonrasında Milli Eğitim Bakanlığı'nda Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Özel Yeteneklilerin Geliştirilmesi Daire Başkanı olarak görev yapan Dr. Erdal Kılınç getirildi.

Dr. Erdal Kılınç Kimdir?

Dr. Erdal Kılınç, eğitimine Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitim Bilimleri ve Psikoloji Bölümünde başladı. Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Eğitim Bilimleri alanında yüksek lisansını tamamladı ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünde doktorasını yaptı. Dr. Kılınç, evli ve üç çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.