CHP'li Belediye Başkanından Okul Müdürlerine Sert Uyarı!

CHP'li Belediye Başkanından Okul Müdürlerine Sert Uyarı!
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, yetim ailelerle yaptığı buluşmada önemli açıklamalarda bulundu.

Ailelere, okullardan zorunlu bağış veya para talep edilmesi durumunda kesinlikle ödeme yapmamalarını söyleyen Yılmaz, “Temizlik, kitap, güvenlik gibi konularda sizden para isteyen olursa, vermeyin. Mecburiyet dayatan müdür olursa, kapısına dikilirim” dedi.

Yetim Ailelerle Buluşma

Yılmaz, Şehitkamil Yetim Koordinasyon Merkezi'nde bir araya geldiği ailelerin sorunlarını dinleyerek, çözüm için gereken adımları atacaklarını belirtti. Ayrıca, yetim aileler için hayata geçirecekleri projeleri de paylaştı.

"Para İsteyen Müdüre Karşı Duracağım"

Başkan Yılmaz, toplantının en önemli konularından biri olan okullarda zorunlu bağış uygulamaları hakkında konuştu. Velilere seslenen Yılmaz, “Devlet okullarından temizlik, kitap ya da güvenlik için para isteyen olursa, kesinlikle vermeyin. Milli Eğitim Bakanlığı bu ihtiyaçları karşılar. Eğer bir müdür bu şekilde zorlayıcı bir talepte bulunursa, bizzat kapısına dikilirim” diye sert bir uyarıda bulundu.

Milli Eğitim Bakanı ile yaptığı görüşmeye de değinen Yılmaz, “Bu tür sorunları dile getirmeyen milletvekilleri de var ama ben bu konuların takipçisiyim” şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum