CHP İlçe Başkanı, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gök’ü Ziyaret Etti

CHP İlçe Başkanı, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gök’ü Ziyaret Etti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş, Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Dr. Mehmet Gök’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaret sırasında, Başkan Ataş, Dr. Gök'ün göreve başlaması ve yeni öğretim yılının hayırlı olmasını diledi. Ataş, Dr. Mehmet Gök’ün Çivril’deki eğitim kalitesini daha da yükselteceğine inandıklarını vurgulayarak, “Mehmet Gök hocamızın ilçemizde eğitim kalitesine büyük katkılar sağlayacağından eminim. Biz de elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Hem yeni görevinin hem de 2024-2025 eğitim öğretim yılının başarılı olmasını temenni ediyoruz,” dedi. Ayrıca, eğitimin önemine dikkat çeken Ataş, Cumhuriyet Halk Partisi’nin eğitime verdiği önemi artırarak sürdüreceklerini belirtti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Mehmet Gök, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, CHP Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş’a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.