Bu Kurslarda Görevli Öğretmenlere 58.240 TL Ücret Ödenecek: İşte Detaylar

Bu Kurslarda Görevli Öğretmenlere 58.240 TL Ücret Ödenecek: İşte Detaylar
Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görev yapan öğretmenler, belirli görevler kapsamında 58.240 TL kazanma fırsatına sahip olacaklar. Bu ücret, öğretmenlerin ek ders karşılığında destekleme ve yetiştirme kurslarında alacakları görevler için ödenecek.

Destekleme ve Yetiştirme Kursları Ücret Detayları

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlere destekleme ve yetiştirme kursları kapsamında ek ders ücreti olarak toplamda 58.240 TL ödeme yapacak. Bu ücret, haftada 10 saat ders veren öğretmenler için geçerli olacak.

Ücretler, 8 aylık bir dönem boyunca öğretmenlerin haftada 10 saat ders vermesi esas alınarak hesaplanmıştır. Tatiller ve diğer kesintiler göz önünde bulundurulduğunda, öğretmenlere toplamda ödenecek tutar 58.240 TL olarak belirlenmiştir.

Kimler Bu Ücretten Faydalanabilir?

Destekleme ve yetiştirme kurslarında, LGS ve YKS gibi sınavlara yönelik dersler veren öğretmenler görev alabilecektir. Bu kurslarda görev almak isteyen öğretmenler, 5-16 Ağustos tarihleri arasında MEBBİS sistemi üzerinden e-kurs modülünü kullanarak başvuruda bulunabilirler.

Bu önemli fırsatla ilgili başvuru sürecini kaçırmamak için öğretmenlerin belirtilen tarihler arasında başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.