Bakan Tekin'e Okullardaki Temizlik Soruldu: "Bana Basketbol Sorun" Dedi

Bakan Tekin'e Okullardaki Temizlik Soruldu: "Bana Basketbol Sorun" Dedi
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okullardaki temizlik sorunlarına ilişkin kendisine yöneltilen sorulara yanıt vermekten kaçındı ve "Bugün gündemimiz basketbol" diyerek konuyu yanıtsız bıraktı.

Bakan Tekin, İstanbul Zeytinburnu'ndaki Basketbol Gelişim Merkezi'nde Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan "İstanbul TBF Basketbol Spor Lisesi" işbirliği protokolü imza törenine katıldı.

Törenin ardından gazeteciler, okullardaki temizlik ve hijyen sorunlarıyla ilgili sorular yöneltti. Ancak Tekin, bu sorulara yanıt vermek yerine, “Bugün gündemimiz basketbol. Başka bir ortamda onları da konuşuruz” ifadelerini kullandı.

Bir gazeteci okullardaki temizlik sorunlarının ciddi olduğunu belirttiğinde Tekin, “Basketbolla ilgili sorularınız varsa cevap vereyim” dedi ve gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında da "Burada basketbol lisesini konuşuyoruz, gündemimiz bu" diyerek hızla uzaklaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum