Az Önce İmzalandı: Eğitim Bir Sen’den Üyelerine 100 Bin TL'lik Müjde

Az Önce İmzalandı: Eğitim Bir Sen’den Üyelerine 100 Bin TL'lik Müjde
Eğitim Bir Sen, üyelerine yönelik önemli bir adım attı. Sendika, üye öğretmenler için ferdi kaza sigortası anlaşması yaparak, 100 bin TL’ye kadar sigorta güvencesi sağladığını duyurdu.

Eğitim Bir Sen'in açıklamasına göre, Quick Sigorta ile yapılan anlaşma çerçevesinde, 21 Aralık 2023 - 21 Aralık 2024 tarihleri arasında 50 bin TL, 21 Aralık 2024 - 21 Aralık 2025 arasında 75 bin TL ve 21 Aralık 2025 - 21 Aralık 2026 döneminde ise 100 bin TL’lik ferdi kaza sigortası teminatı sunulacak.

Anlaşma, deprem, sel, trafik kazası gibi olaylar sonucunda vefat ya da bedensel zararlar durumunda devreye girecek.

Genel Başkan Ali Yalçın, bu hizmetin üyelerinin karşılaştığı risklere karşı onları güvence altına almak amacıyla hayata geçirildiğini belirtti. 2009 yılından bu yana devam eden bu uygulamanın, sendika üyelerinin karşılaştıkları zorluklarda onlara destek olmayı amaçladığını vurgulayan Yalçın, "Üyelerimizin sevinçlerini paylaştığımız gibi, zor anlarında da yanlarında olmayı önemsiyoruz. Hayatın getirdiği bu tür olumsuzlukları önlemek mümkün olmasa da, geride kalanların yükünü hafifletmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum