Milletvekili'nden 3600 Ek Gösterge ve Yardımcı Hizmetler Sınıfı Hakkında Açıklama

Milletvekili'nden 3600 Ek Gösterge ve Yardımcı Hizmetler Sınıfı Hakkında Açıklama
Saadet Partisi Milletvekili Selçuk Özdağ, 3600 ek gösterge ve yardımcı hizmetler sınıfının yaşadığı mağduriyetlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Özdağ, yardımcı hizmetler sınıfının uzun süredir çözüm bekleyen sorunlarına dikkat çekerek, yetkililere şu soruları yöneltti: "Yardımcı hizmetler sınıfının sorunlarını neden çözmediniz? Görev tanımlarını niçin yapamadınız? Ekonomik ve hukuki sıkıntılarını gidermek için neden adım atmadınız?" ifadeleriyle, bu sınıftaki çalışanların yaşadığı mağduriyetin altını çizdi.

"3600 Ek Göstergeyi Ne Zaman Tüm Memurlara Vereceksiniz?"

3600 ek gösterge konusuna da değinen Özdağ, daha önce verilen sözlerin tam anlamıyla yerine getirilmediğini vurguladı. Özdağ, "3600 ek göstergeyi tüm 1’inci derecedeki memurlara vereceğinizi söylediniz. Ancak hemşireler, din görevlileri ve emniyet mensupları için tam beş yıl beklettiniz. Seçim öncesi bu sözü verdiniz. Şimdi tekrar seçim öncesi '1’inci derecedeki memurlara 3600 ek gösterge vereceğiz' dediniz. Peki ne zaman vereceksiniz? Madem para var, Sayın Şimşek, şimdi verin" diyerek hükümete çağrıda bulundu.

Özdağ'ın bu açıklamaları, kamu çalışanları arasında geniş yankı uyandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
29 Yorum