Kulaklarınıza inanamayacaksınız: Yapı Kredi muhtarlar için 38.200 TL REKOR PROMOSYONA imza attı

Kulaklarınıza inanamayacaksınız:  Yapı Kredi muhtarlar için 38.200 TL REKOR PROMOSYONA imza attı
Muhtarlara müjdeli haber Yapı Kredi’den geldi. Yapı Kredi, 38.200 TL maaş promosyonu ödemesi ile dikkatleri üzerine çekti. İşte detaylar...

Yapı Kredi Bankası 2024 yılında en yüksek maaş promosyonu veren banka unvanını elden bırakmıyor! Gaziantep'te yeni seçilen muhtarların merakla beklediği promosyon anlaşması, Yapı Kredi Bankası ile imzalandı. Sözleşme gereği muhtarların hesabına tam olarak 38 bin 200 lira ödeme yapılacak.

38.200 TL Promosyon ile Muhtarlara Büyük Fırsat

Yapı Kredi, Gaziantep’te büyük bir adım atarak, Türkiye Muhtarlar Derneği Gaziantep Şube Başkanlığı ile yaptığı anlaşma kapsamında 735 muhtara tam 38.200 TL promosyon ödemesi yapacak. Bu promosyon, emekliler ve kamu çalışanları için büyük bir fırsat sunuyor. Bu rekor promosyon ile Yapı Kredi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, birçok kurumla peş peşe promosyon sözleşmeleri imzalıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.