KPSS 2024 Lisans sınava giriş belgeleri ne zaman açıklanacak

KPSS 2024 Lisans sınava giriş belgeleri ne zaman açıklanacak
Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) 2024 lisans sınavı için geri sayım başladı. Adaylar sınava giriş belgelerinin ne zaman yayınlanacağını araştırmaya başladı.

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) 2024 lisans sınavı için geri sayım başladı. Adaylar sınava giriş belgelerinin ne zaman yayınlanacağını araştırmaya başladı. Bu yıl milyonlarca KPSS adayı için çalışma maratonu sona eriyor. Adaylar için KPSS Genel Yetenek - Genel Kültür, Eğitim Bilimleri sınavları 14 Temmuz günü saat 10:15'te gerçekleştirilecek. Sonuçlar ise 23 Ağustos günü duyurulacak.

KPSS lisans sınavı için de adaylar sınava giriş belgesinin ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Sınava 12 gün kala adaylar için ÖSYM tarafından henüz giriş kağıtları yayınlanmadı.

KPSS LİSANS 2024 SINAVA GİRİŞ BELGESİ ÖĞRENME

ÖSYM'nin bu hafta içerisinde sınava giriş belgelerini yayınlanması bekleniyor. Adaylar bu kağıdı çıktı alarak sınava girecekleri alanda göstererek sınava girecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.