İmzalar atıldı: İşçi ve memurlara 23.000 TL promosyon ödenecek

İmzalar atıldı: İşçi ve memurlara 23.000 TL promosyon ödenecek
İşçi ve memurları sevindiren sözleşme! 23.000 TL maaş promosyon anlaşması imzalandı. Efes Selçuk Belediyesinde görevli kadrolu işçi ve memurlar için 23 bin lira promosyon anlaşması imzalandı.

İzmir'de Efes Selçuk Belediyesi ile bir kamu bankası arasında yürütülen maaş promosyon sürecinde imzalar atıldı. Efes Selçuk Belediyesi bünyesinde çalışan kadrolu işçi ve memurlara 23.000 TL promosyon ödenecek.

Memur ve işçilere 23 bin TL promosyon ödenecek

2023 yılı Aralık ayında memur ve işçileri bir nebze olsun ekonomik olarak rahatlatan promosyon ödemelerine yönelik anlaşma haberleri gelmeye devam ediyor. Maaş promosyon anlaşma süresi biten Efes Selçuk Belediyesi promosyon tekliflerini değerlendirdi ve uzun görüşmelerin ardından Halk Bank ile imzalar atıldı. İmzalanan promosyon anlaşmasına göre 3 yıllık sözleşme kapsamında Efes Selçuk Belediyesi bünyesinde çalışanlara Halk Bank tarafından 23 bin TL, promosyon ödemesi yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.