Bazı Memurlara 32.680 TL İkramiye Ödemesi Geliyor! Tarih Belli Oldu

Bazı Memurlara 32.680 TL İkramiye Ödemesi Geliyor! Tarih Belli Oldu
Kamu ve belediye çalışanları için ikramiye ödemeleri onaylandı. Yılda iki kez olmak üzere toplamda 65.000 TL'lik ikramiye ödemesi yapılacak ve ilk ödemenin tarihi de netleşti.

Milyonlarca belediye çalışanı ve memur, Belediye Kanunu'nun 49. maddesi uyarınca verilecek ödemelerle ilgili detayları bekliyordu. Sosyal denge tazminatı adı altında yapılacak bu ikramiye ödemeleri yılda iki kez hesaplara yatacak. İlk ödemelerini alan çalışanlar, ikinci ikramiyenin ne zaman hesaplara geçeceğini merak ediyor.

Belediye çalışanları için yılda iki kez olmak üzere toplamda 48.000 TL, memurlar içinse yine yılda iki kez 32.680 TL'den toplamda 65.000 TL ikramiye ödemesi yapılacak.

İKRAMİYE ÖDEMELERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

2024 yılının ilk ikramiye ödemeleri Temmuz ayında gerçekleştirilmişti. Çalışanlar, ikinci ikramiyelerin hesaplarına yatacağı tarihi merakla bekliyor. Kesin bir tarih henüz açıklanmasa da, ödemelerin Kasım ayında yapılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.