QNB Finansbank Faizsiz Kredi Miktarını Artırdı! 20.000 TL Kredi için Aylık Ödeme Detayları

QNB Finansbank Faizsiz Kredi Miktarını Artırdı! 20.000 TL Kredi için Aylık Ödeme Detayları
Nakit ihtiyacı olanlar, faizsiz kredi fırsatlarını araştırmaya devam ediyor. Peki, 0 faizli kredi hangi bankada mevcut? QNB Finansbank’tan 20.000 TL faizsiz kredi nasıl alınır? Faiz oranları şu an ne durumda? 100 bin TL'lik kredinin 24 ayda geri ödemesi n

Okulların açılmasına sayılı günler kala, vatandaşlar eğitim masraflarını karşılamak için faizsiz kredi seçeneklerine yöneliyor. Bankalar bu konuda çeşitli kampanyalar sunarken, QNB Finansbank’ın faizsiz kredi fırsatları özellikle dikkat çekiyor. Peki, QNB Finansbank’tan 20.000 TL faizsiz kredi alanlar ne kadar geri ödeme yapacak? Faizsiz krediye nasıl başvurulur?

QNB Finansbank, yeni müşterilerine özel bir faizsiz kredi kampanyası duyurdu. QNB Mobil uygulaması veya web sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak bu faizsiz kredi fırsatından yararlanabilirsiniz.

QNB FİNANSBANK İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ HESAPLAMA

QNB Finansbank, yeni müşterilerine 20.000 TL'ye kadar faizsiz kredi sunuyor. Eğer mevcut bir müşterisiyseniz, kredi miktarına göre faiz oranları yüzde 4,34'e kadar çıkabiliyor.

20.000 TL tutarındaki ihtiyaç kredisini 6 ay vadeli ve sıfır faizle aldığınızda, aylık ödemeniz 3.333,33 TL oluyor.

QNB Finansbank faizsiz kredi miktarını yükseltti! İşte 20.000 TL kredinin aylık ödemesi - Resim : 1

Öte yandan, 100.000 TL'lik bir ihtiyaç kredisi aldığınızda, 24 ay vadeli ve yüzde 4,14 faiz oranı ile aylık ödemeniz 7.518,73 TL’ye denk geliyor. Bu durumda, toplam geri ödeme miktarınız 180.449,64 TL oluyor.

İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI NE KADAR?

İhtiyaç kredisi faiz oranları, başvuru sahibinin kredi skoruna göre değişiklik gösteriyor. QNB Finansbank’ın internet sitesinde, bireysel kredi faiz oranlarına dair örnek maliyet hesaplamaları paylaşılıyor. İhtiyaç kredilerinin vade süreleri, faiz oranları ve kredi miktarlarına dair detayları buradan öğrenebilirsiniz.

QNB Finansbank faizsiz kredi miktarını yükseltti! İşte 20.000 TL kredinin aylık ödemesi - Resim : 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.