O Efsane Çürütüldü: Cinsel Organ Boyunun Hangi Vücut Bölgesiyle İlişkili Olduğu Açıklandı

O Efsane Çürütüldü: Cinsel Organ Boyunun Hangi Vücut Bölgesiyle İlişkili Olduğu Açıklandı
Cinsel sağlık uzmanı bir cerrah, erkek cinsel organının boyunun sadece ayak ya da el boyutuna bakarak anlaşılamayacağını belirtti. Yıllardır süregelen, ayak büyüklüğü ile cinsel organ boyu arasında bir bağlantı olduğu efsanesi tamamen çürütüldü.

ABD'li cerrah Dr. Rena Malik, büyük ayakkabı numarasına sahip erkeklerin daha büyük bir cinsel organa sahip olduğu yönündeki yaygın inancı yıkan bir açıklama yaptı. "Bir CEO’nun Günlüğü" adlı podcast’te konuşan Dr. Malik, bir erkeğin cinsel organının büyüklüğünü doğru bir şekilde gösterebilecek tek bir vücut parçası olduğunu söyledi.

Dr. Malik, Japonya’da yapılan bir araştırmaya atıfta bulunarak, "Sadece Japon erkeklerinin incelendiği bu çalışmada, tüm vücut kısımlarını ve penis uzunluğunu ölçtüler ve burun uzunluğunun, el veya ayak uzunluğuna değil, penis uzunluğuna daha çok bağlı olduğunu keşfettiler," dedi. Ancak başka araştırmaların da aynı sonucu destekleyip desteklemediği konusunda yorum yapmadı.

Boyunu Uzatmak İsteyenlere Tavsiyeler

Dr. Malik, cinsel organ boyunu artırmak isteyen erkeklere traksiyon cihazı kullanmalarını önerdi. Bu cihazlar, penis uzatmak için tasarlandıkları gibi penis eğriliği olan erkekler için de kullanılıyor. Mayo Clinic’e göre penis eğriliği, penisin ereksiyon sırasında eğri hale gelmesine ve ağrıya yol açabilen fibröz skar dokusunun oluştuğu bir durumdur. Dr. Malik, traksiyon cihazlarının penisin uzunluğunu 2 cm'ye kadar uzatabileceğini ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.