BYD, 7 Kişilik Yeni Modelini Tanıttı

BYD, 7 Kişilik Yeni Modelini Tanıttı
Elektrikli araç sektöründe hızla yükselen BYD, yeni modeli Xia ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Şarj edilebilir hibrit (PHEV) bir MPV olan Xia, özellikle geniş araç sevenler için ideal bir seçenek sunuyor. 2+2+3 oturma düzeniyle 7 kişilik kapa

Fiyatı 42.300 dolardan başlayan Xia, bu yıl Çin pazarında satışa sunulacak. 36.6 kWh kapasiteli lityum demir fosfat bataryası sayesinde Xia, tamamen elektrikli modda 145 kilometre menzil sunuyor. 1.5 litrelik benzinli motoruyla da desteklenen aracın, 100 kilometrede 6.5 litre yakıt tüketimiyle oldukça ekonomik olduğu belirtiliyor.

BYD 7 kişilik otomobilini piyasaya çıkardı 1

BYD’nin karakteristik tasarım çizgilerini taşıyan Xia, modern ve aerodinamik görünümüyle dikkat çekiyor. Geniş iç mekanı ve teknolojik donanımları, özellikle aileler için cazip hale getiriyor. Gelişmiş sürüş asistan sistemleri ve büyük bir multimedya ekranı da aracın öne çıkan özellikleri arasında.

Rakibi Denza D9’a göre daha küçük boyutlara sahip olan Xia, buna rağmen geniş iç hacmi ve zengin donanımıyla rakipleri arasında öne çıkmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.