Bankalardan Velilere Müjde: Okul Masrafları İçin Faizsiz Kredi Kampanyası!

Bankalardan Velilere Müjde: Okul Masrafları İçin Faizsiz Kredi Kampanyası!
2 Eylül'de okul öncesi ve birinci sınıf öğrencileri için uyum programı başlarken, yeni eğitim öğretim yılı 9 Eylül'de resmi olarak başlayacak. Ancak artan enflasyon ve ekonomik dalgalanmalar nedeniyle kırtasiye malzemeleri ve diğer okul harcamaları da zam

Bu durum, son bir aydır okul alışverişi telaşına kapılan velileri endişeye sürükledi. Özellikle okul kıyafetleri ve kırtasiye ürünlerindeki yüzde 75,60’lık fiyat artışı, veliler için büyük bir zorluk oluşturuyor.

Bu durumu hafifletmek için bankalar devreye girdi ve okul harcamaları için faizsiz kredi kampanyalarını duyurdu.

EĞİTİM MASRAFLARI İÇİN FAİZSİZ KREDİ İMKANLARI Eylül ayında eğitim giderlerinin artmasıyla birlikte, bankalar çeşitli faizsiz kredi kampanyaları başlattı. Eğitim masraflarını karşılamak isteyenler için şu bankalar faizsiz kredi imkanı sunuyor:

  • Enpara: 3 ay vadeli 10.000 TL faizsiz ihtiyaç kredisi
  • Garanti BBVA: 6 ay vadeli 20.000 TL faizsiz kredi
  • İş Bankası: 3 ay vadeli 25.000 TL faizsiz kredi
  • Denizbank: 6 ay vadeli 10.000 TL ve 3 ay vadeli 15.000 TL olmak üzere toplam 25.000 TL faizsiz kredi
  • QNB Finansbank ve Akbank: 6 ay vadeli 20.000 TL kredi ve 3 ay vadeli 25.000 TL nakit avans olmak üzere toplam 45.000 TL faizsiz kredi

Ayrıca, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Kuveyt Türk gibi bankalar mevcut taksitlere ek 5 taksit ekleme imkanı da sunuyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.