İYİ Parti'nin gündeminde 3600 ek gösterge, TYP, uzman çavuşlar, astsubaylar, ücretli öğretmenler ve atama bekleyen mezunlar var

İYİ PARTİ olarak gündemimizde emeklilikte yaşa takılanlar var, öğretmenlerimize, hemşirelerimize, polislerimize, uzman çavuşlarımıza ve din görevlilerimize söz verip tutmadığınız 3600 gösterge sözü var. Bizim gündemimizde pandemi sürecinin kahramanı ve aynı zamanda mağduru olan sağlıkçılarımızın sorunları var. Vatan savunmasının belkemiği astsubaylarımızın, uzman çavuş ve erbaşlarımızın sorunları var. Ücretli ve PIKTES öğretmenlerinin sorunları, KHK’yle işten atılıp mahkeme kararıyla suçsuz olduğu anlaşılan

Kayseri Milletvekili Dursun Ataş'ın TBMM konuşması:

DURSUN ATAŞ (Kayseri) –Değerli milletvekilleri, ..bizim gündemimizde sınav tarihleriyle oynanıp turizm için feda edilen öğrencilerimiz, üniversiteden mezun milyonlarca işsiz gencimiz, işsizlik yüzünden öğrenim kredisini ödeyemeyen, icra takibi başlatılan 280 bin üniversite mezunumuz, söz verildiği hâlde Tarım Bakanlığı tarafından ataması yapılmayan gençlerimiz, mali yapılandırma bekleyen 4 milyon vatandaşımız, TYP kapsamında çalışan güvenlik görevlilerimiz, taşerondan kurumlara geçirilerek, “Kadroya alındın.” denilerek yüzde 4 zamla asgari ücretin altında geçinmeye çalışan vatandaşlarımız var.

İYİ PARTİ olarak gündemimizde emeklilikte yaşa takılanlar var, öğretmenlerimize, hemşirelerimize, polislerimize, uzman çavuşlarımıza ve din görevlilerimize söz verip tutmadığınız 3600 gösterge sözü var. Bizim gündemimizde pandemi sürecinin kahramanı ve aynı zamanda mağduru olan sağlıkçılarımızın sorunları var. Vatan savunmasının belkemiği astsubaylarımızın, uzman çavuş ve erbaşlarımızın sorunları var. Ücretli ve PIKTES öğretmenlerinin sorunları, KHK’yle işten atılıp mahkeme kararıyla suçsuz olduğu anlaşılan, işine dönemediğinden mağdur olan binlerce vatandaşımız var.

Kamubiz.com ÖZEL/ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (11)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Personel Alımı Haberleri