Bakanlıkta Üst Düzey Atamalar! Yeni Genel Müdür ve İl Müdürü Göreve Başladı

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nun kararıyla Sağlık Bakanlığı'nda üst düzey atamalar devam ediyor. Bu çerçevede, önemli görevlere yeni atamalar yapıldı.

Sağlık Bakanlığı'nda üst düzey atamalar devam ediyor. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun kararıyla, bakanlık bünyesinde önemli görevlere yeni atamalar yapıldı.

Genel Müdür Ataması:

Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü’ne Doç. Dr. Muhammed Atak atandı. Dr. Atak, İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, Bitlis'teki zorlu görevlerle kariyerine başladı ve İstanbul’da çeşitli sağlık kurumlarında görev aldı. Üsküdar İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İstanbul İl Sağlık Müdür Yardımcılığı gibi önemli pozisyonlarda görev yapan Atak, Afet ve Acil Durum Yönetimi alanında da etkin bir rol üstlendi. Ayrıca, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) eğitmeni olarak birçok insani yardım operasyonunda yer aldı.

İl Sağlık Müdürlüğü Ataması:

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kayhan Özdemir, Sakarya İl Sağlık Müdürü olarak atandı. Kayhan Özdemir, 2014 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun olarak Tıp Doktoru unvanını aldı. 2016-2021 yılları arasında Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı'nda Uzmanlık Eğitimini tamamlayarak Genel Cerrahi Uzmanı oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sağlık Personeli Haberleri