Memurlara Tavan Ücret Müjdesi! Sosyal Denge Tazminatı En Üst Limitten Ödenecek

Belediyede çalışan memurlara müjdeli haberler peş peşe geldi. Temmuz ayında maaşlara yansıtılacak enflasyon farkı öncesi, belediyede çalışan memurların maaşlarına zam yapılacağı açıklandı. İşte detaylar...

Temmuz zammı öncesi memurları sevince boğacak gelişmeler yaşanıyor! Birçok ilde ‘Sosyal Denge Tazminatı’ sözleşmesi imzalandı. Memurların maaşlarında artış sağlayacak sosyal denge sözleşmesi ile memur ve sözleşmeli personel ek gelir alacak. Memur maaşları ayrıca temmuz ayında enflasyon farkı oranında yeniden zamlanacak...

ORDU Altınordu Belediyesinde çalışan memurlara müjdeli haber: Altınordu Belediyesi'nde daha önce yüzde 110 olarak belirlenen sosyal denge tazminatı, bugün itibarıyla yüzde 120'ye denk gelen en üst limitten ödenmesi kararlaştırıldı.

İskenderun Belediyesi Memurları Kapsayan Sözleşme: İskenderun Belediyesi’nde görev yapan memurları kapsayan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi en üst seviyeden imzalandı.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesinde toplu iş sözleşmesi imzalandı! Toplu İş Sözleşmesi, 31.12.2025 yılına kadar geçerli olacak. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak görev yapan kadrolu ve sözleşmeli memurları kapsıyor ve kamu görevlilerine ödenecek sosyal denge tazminatı oranını yüzde 120’ye çıkartıyor.

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Memurlar Haberleri