MEB'de üst düzey görevden alma ve atama kararları!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin döneminde, Milli Eğitim Bakanlığı'nda üst düzey görev değişiklikleri yaşanmaya devam ediyor. İşte detaylar...

Kulislerden edinilen bilgiye göre, MEB de 3 daire başkanı ataması ve 1 daire başkanının görevden alınması için düğmeye basıldı. İşte son yapılan düzenlemeler kapsamında Temel Eğitim Genel Müdürlüğü'nde yaşanan görevden almalar ve yeni atamalar..

Sedat Abdulhakimoğulları: Araştırma-Geliştirme ve Projeler Daire Başkanı olarak görev yapan Sedat Abdulhakimoğulları, Temel Eğitim Genel Müdürlüğü'ndeki görevinden alındı.

Yasin Vural: Temel Eğitim Genel Müdürlüğü'nde Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı olarak görev yapan Yasin Vural, Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğü'nde İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Daire Başkanı olarak atandı.

Seyfettin Toraman: Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğü'nde İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Daire Başkanı olarak görev yapan Seyfettin Toraman, Temel Eğitim Genel Müdürlüğü'nde Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı olarak göreve başladı.

Mücahit Akgün: Mahkeme kararı sonucunda Temel Eğitim Genel Müdürlüğü'nde Araştırma-Geliştirme ve Projeler Daire Başkanı olarak atandı.

mebpersonel

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB Personel Haberleri