Şube Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Olarak Atandı

İstanbul Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine, şube müdürü Ertan Saygın getirildi.

Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz'ın Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Başkanlığı'na Daire Başkanı olarak atanmasının ardından, boşalan müdürlük koltuğuna Ertan Saygın atandı.

Bu atamayla birlikte Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde devir teslim töreni gerçekleştirildi. Görevini devreden Aytekin Yılmaz, yerini Ertan Saygın’a bıraktı.

Ertan Saygın Kimdir?

Ertan Saygın, 2 Eylül 1972’de Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde doğdu. Ortaöğrenimini Devrek İmam Hatip Lisesi'nde tamamladıktan sonra 1997’de Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun oldu. Aynı üniversitede 2000 yılında İslam Tarihi alanında yüksek lisansını tamamladı.

Meslek hayatına 1998’de Şişli Çağlayan Lisesi’nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak başladı. 2005 yılında Kadıköy Ahmet Sani Gezici Lisesi’ne atandı, ardından 2008’de Kadıköy İkbaliye İlköğretim Okulu'nda müdür yardımcılığı yaptı. 2013’te Kadıköy İntaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin müdürü oldu ve sonrasında farklı okullarda müdürlük görevlerinde bulundu.

2017’den itibaren Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde şube müdürü olarak "İnsan Kaynakları, Basın Yayın, Halkla İlişkiler, Yönetici Atama, Personel Atama, Disiplin, Özel Büro" gibi birimlerden sorumlu olarak görev aldı.

Ertan Saygın, evli ve iki çocuk babasıdır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

MEB Haber Haberleri