Polis'ten Anadolu Lisesi’ne operasyon: Müdür yardımcısı tutuklandı

Kemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı H.K., düzenlenen polis operasyonuyla gözaltına alındı.

Antalya'da A.B. ve B.B. isimli baba ve oğlunun Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne şikayeti üzerine, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı H.K. hakkında tahkikat başlatıldı.

Soruşturmanın Erasmus Projesi kapsamında öğrencilere banka üzerinden ödenen döviz cinsi paraların, Okul Müdür Yardımcısı H.K. tarafından elden teslim alınmak istenmesi üzerine başlatıldığı öğrenildi.

Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı ile kurulan koordinasyon sonucunda baba ve oğlu okula giderek, okul müdür yardımcısı H.K.’ye seri numaraları daha önceden alınan 4 bin 160 Euro elden teslim etti. Paranın alındığı tespit eden İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları operasyonda müdür yardımcısı H.K.’yi yakalayarak gözaltına aldı.

Şahıs elden aldığı 4 bin 160 Euro ise uygulama oteli resepsiyon kısmındaki kasada ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

MEB Haber Haberleri