Öğretmenlere Özel Kredi ve İndirimli Sıfır Araç Kampanyası Başlatıldı

CITROËN marka araçlar için düzenlenen 72. araç kampanyası, 18 Eylül 2024 Çarşamba günü saat 10.00'da başlayacak. Kampanya, 25 Eylül 2024 Çarşamba günü saat 17.00'de sona erecek.

Kampanyadan yararlanmak isteyen üyeler, Sandık’tan "Genel İkraz" olarak araç bedelinin 150.000 TL'ye kadar olan kısmını kredi olarak kullanabilecek.

Eğer üyenin devam eden bir genel ikraz borcu varsa, borcun en az yarısının ödenmiş olması koşuluyla, mevcut borcun erken ödeme indirimi yapılacak ve kalan tutar yeni krediyle birleştirilerek hesaplanacak. Gerekli damga vergisi ve sigorta kesintileri yapıldıktan sonra, kredi tutarı üyelerin veya muvafakatname olması halinde İlk Yatırım Turizm Grup AŞ’nin hesabına aktarılacak.

İLKSAN İkraz kullanımı hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, Sandık’ın web sitesine veya 444 1943 numaralı çağrı merkezine başvurabilirler.

Detaylı Bilgi ve Başvuru İçin:
https://otomasyon.ilksan.gov.tr/Uyeler/Giris?gorul=arackampanya

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

MEB Haber Haberleri