ÖĞRETMEN EK DERS ÜCRETLERİ TABLOSU 2024 Temmuz zammı ile kadrolu ve sözleşmeli öğretmen ek ders ücreti ne kadar zam yapılacak

DYK kurslarında görevli öğretmenler, yüksek lisanslı öğretmen, doktoralı öğretmen, lisans mezunu, gündüz öğretimi, yarı yıl, gece ve cumartesi- pazar 2024 yılı Temmuz Aralık döneminde ne kadar ek ders ücreti alacak?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından 3 Temmuz 2024 tarihi itibariyle 6 aylık enflasyon farkı açıklandı. Buna göre 2024 yılı Temmuz ayında memur maaşlarına yansıtılacak zam oranı yüzde 19,31 olacak. 2024 Temmuz ayı itibariyle öğretmenlerin ek ders ücretleri %19,31 oranında artışla birlikte kadrolu öğretmenler için net 107, 07 TL , sözleşmeli öğretmenler için 91,94 TL olarak hesaplandı.

Kadrolu, sözleşmeli ve ücretli öğretmenlerin gündüz ek ders, gece ek ders, Destekleme ve Yetiştirme Kursları(DYK) ek ders, İlkokullarda Yetiştirme Programı İYEP ek ders ve destek eğitim odası, sınav görevi, belleticilik, ders dışı egzersiz, nöbet görevi, yüzde 25 fazla özel eğitim, iyep gündüz, ek ders ücretleri de kesinleşti.

İŞTE 2024 TEMMUZ KADROLU ÖĞRETMEN EK DERS ÜCRETLERİ

İŞTE 2024 TEMMUZ SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN EK DERS ÜCRETLERİ

webdeöğren

SON DAKİKA gelişmelerinden haberdar olmak için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edin.

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB Haber Haberleri