MEB'de İl Milli Eğitim Müdürü Değişti!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin düğmeye bastı ve Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yeni atama yapıldı. Isparta Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi.

18 Ağustos 2021 tarihinden itibaren Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Yusuf Kahraman'ın yerine, Erhan Baydur atandı.

Erhan Baydur’un daha önce Isparta’da görev yaptığı öğrenildi.

Erhan Baydur Kimdir?

1979 yılında Antalya’nın Elmalı ilçesinde doğan Erhan Baydur, ilk öğrenimini Elmalı’da, ortaokul ve lise eğitimini ise Antalya'da tamamladı. 2003 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu.

Baydur, 2003-2021 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı özel ve resmi kurumlarda öğretmenlik, müdür yardımcılığı, kurucu müdürlük ve öğretmenevi müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2017-2021 yılları arasında Antalya ve Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevlerini yürüttü. 2021 Kasım ayından itibaren Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmaktaydı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

MEB Haber Haberleri