Lisede Skandal: Müdür Yardımcısı Tutuklandı

Ordu'nun Aybastı ilçesinde bulunan bir imam hatip lisesinde okulun müdür yardımcısı K.Ç.'nin, 16 öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanması kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Ordu’nun Aybastı ilçesindeki Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde müdür yardımcısı K.Ç., 16 erkek öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

Olay Nasıl Ortaya Çıktı?

16 öğrenci, müdür yardımcısı K.Ç. tarafından sözlü ve fiziksel olarak taciz edildiklerini belirterek okul yönetimine şikayette bulundu. Öğrencilerin ifadelerine göre, K.Ç. onlara cinsel içerikli sözler söylemiş, vücutlarına dokunmuş ve uygunsuz davranışlarda bulunmuştur.

Okul yönetiminin şikayeti üzerine savcılık soruşturma başlattı. Yapılan incelemelerde öğrencilerin ifadeleri doğrultusunda K.Ç. tutuklandı.

Müdür Yardımcısı Hakkında Çarpıcı İddia!

Olayla ilgili bir başka çarpıcı iddia ise, K.Ç.’nin, daha önce de öğrencilerle ilgili cinsiyetçi söylemlerde bulunduğu gerekçesiyle okuldan uzaklaştırıldığı ve Aybastı Anadolu Lisesi’ne geçici olarak gönderildiği ortaya çıktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

MEB Haber Haberleri