Fen Lisesi Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Olarak Atandı!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Kadir Çetin atandı. Fen Lisesi müdürü olarak görev yapan Çetin, Yusuf Atael'den boşalan bu pozisyona getirildi.

Bugün itibariyle görevine başlayan Kadir Çetin, Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 5 Eylül 2024 tarihinde yeni görevine başladığını duyurdu.

Eğitimde sorumluluk almanın heyecanını ve gururunu yaşadığını ifade eden Çetin, şunları kaydetti:

“İlçemizi iş birliği ve gönül birliği içinde her alanda başarıya taşımayı ve eğitimin kalitesini artırmayı hedefliyoruz. Paylaşımcı bir anlayışla, bugüne kadar yapılan başarılı ve kalıcı çalışmaları daha da geliştirerek, yeni projeler eklemeyi amaçlıyoruz. Ekip ruhuyla çok güzel işler başaracağımıza inanıyorum."

Çetin ayrıca, ilçedeki eğitim çalışmalarına katkıda bulunmak isteyen herkese kapılarının sonuna kadar açık olduğunu belirterek, geçmişte Yüksekova’ya hizmet eden tüm yöneticilere teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB Haber Haberleri