Eğitim Bir-Sen'de Sürpriz İstifa: 14 Yıllık Başkan Görevinden Ayrıldı

Eğitim Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, sendikanın Ağustos ayı Divan Toplantısı'nda görevinden istifa ettiğini açıkladı.

22 yıldır sendikacılık yapan ve 14 yıldır şube başkanlığı görevini sürdüren Sezer, istifa kararını, "Biz dava insanlarıyız; heveslerimizle hareket etmeyiz." sözleriyle duyurdu.

Sezer, sendikal mücadelesine devam edeceğini ve dava insanlarının nasıl bir duruş sergilemesi gerektiğini her zaman göstereceklerini vurguladı. "Adana Şubemiz, bu zorlu süreçte de dava adamlarının nasıl bir duruş sergilemesi gerektiğini herkese gösterdi. Bundan sonra da süreç yine bizlere yakışır şekilde devam edecektir," dedi.

İstifasıyla ilgili daha detaylı bir açıklamayı ilerleyen günlerde yapacağını belirten Sezer, bugüne kadar birlikte çalıştığı yol arkadaşlarına, yönetim kuruluna, divan üyelerine, ilçe başkanlarına, tüm üyelere ve eğitimcilere teşekkür etti.

Sezer'in istifası, sendika üyeleri ve eğitim camiasında geniş yankı uyandırdı. Gelişmelerle ilgili yeni açıklamalar geldikçe haber güncellenmeye devam edecek.

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB Haber Haberleri