CHP Milletvekili, Milli Eğitim Müdürünün Görevden Alınmasını İstedi

TBMM Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, AK Parti’nin İl Danışma Meclisi toplantısına Bozkurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Bayar’ın katılmasına tepki göstererek, müdürün derhal görevden alınması çağrısında bulundu.

Gülizar Biçer Karaca, Denizli'de düzenlenen AK Parti İl Danışma Kurulu toplantısına katılan Bozkurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Bayar’a sert eleştirilerde bulundu. Karaca, müdürün toplantıya katıldığı anları sosyal medya hesabında paylaşarak, "Bir devlet memurunun siyasi bir partinin danışma kuruluna katılması kabul edilemez; bu kişinin derhal görevden alınması gerekiyor" dedi.

Akif Bayar’ın, 31 Mart yerel seçimlerinde Bozkurt'ta AK Parti'nin belediye başkan adayı olarak seçime girdiği, ancak seçimi kaybetmesinin ardından Bozkurt İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandığı öğrenildi. Bayar’ın AK Parti İl Danışma Kurulu'na katılması ise tepkilere neden oldu.

Karaca, bir devlet memurunun siyasi bir partinin faaliyetlerine katılmasının yasalarla bağdaşmadığını vurgulayarak, sosyal medya hesabında paylaştığı mesajla Bayar’ın görevden alınması gerektiğini belirtti.

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB Haber Haberleri