Yardımcı hizmetler sınıfı ve 3600 ek gösterge için yeni girişim!

Saadet Partisi, memurların sesini duyurmaya devam ediyor. Son olarak kamu çalışanlarına 3600 ek gösterge ve yardımcı hizmetler sınıfının mağduriyetine yönelik TBMM Genel Kurulunda önemli açıklamalar yapıldı.

TBMM Genel Kurulunda, bütçe görüşmelerinde konuşan Saadet Partisi Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ, son dönemde memurlarla ilgili en çok gündeme gelen 3600 ek gösterge ve yardımcı hizmetler hususlarına değindi. Özdağ Meclis'te şu ifadelerde bulundu:

Yardımcı hizmetler sınıfının sorunlarını, neden çözmediniz?

Yardımcı hizmetler sınıfının görev tanımını niçin yapamadınız? Ekonomik ve hukuki sorunları için gideremediniz? “Sözleşmeli, ücretli, kadrolu” diye öğretmen olur mu? Öğretmen, öğretmendir. Hepsini KPSS’yle alacaksınız, mülakatı kaldıracaksınız; Sayın Cumhurbaşkanının sözünü ayağa düşürmeyeceksiniz.

3600 ek göstergeyi tüm memurlara ne zaman vereceksiniz?

“3600 Ek göstergeyi tüm 1’inci derecedeki memurlara vereceğinizi” söylediniz. Daha önce 3600’le ilgili vermiş olduğunuz sözünüzü, bir yandan hemşirelerle ilgili, bir diğer yandan din görevlileriyle ilgili, bir diğer yandan Emniyet görevlilerimizle ilgili tam beş yıl beklettiniz; ardından, seçim öncesinde verdiniz. Şimdi bu seçim öncesi de “3600’ü 1’inci derecede olan memurlara vereceğiz.” dediniz, bakalım ne zaman vereceksiniz? Madem para var, Sayın Şimşek, şimdi verin.

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (21)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamudan Haber Haberleri