Toprak Mahsulleri Ofisi kamuya mülakatsız memur alımı yapacak

Türkiye'de Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) için memur alım ilanı geliyor. 2024 yılı 21. merkezi yerleştirme tercih işlemi için geri sayımda son günlere gelindi.

Türkiye'de Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) için memur alım ilanı geliyor. 2024 yılı 21. merkezi yerleştirme tercih işlemi için geri sayımda son günlere gelindi. Bu hafta içerisinde tercih kılavuzu yayınlanarak tercihler de alınmaya başlanacak.

Tercihlere de kısa süre kala TMO memur alımı merak ediliyor. TMO bünyesinde de alımlar her dönem KPSS tercihleri ile gerçekleştiriliyor. En az lise mezunu adaylar arasında da personel ve memur alımı gerçekleştirilecek. KPSS 2024/1 ile memur alımında da TMO'ya memur alımı yapılacak.

HANGİ KADROLARA PERSONEL ALINACAK?

Toprak Mahsulleri Ofisi'nin birçok ilde bulunan merkezlerinde istihdam etmek üzere de aşağıda yer alan kadrolara alımlar gerçekleşecek:

Teknisyen,

Anbar Memuru,

İtfaiyeci,

Düz Memur,

Muhasebeci,

Sağlık Memuru,

Kimyager,

Mühendis,

MÜLAKATSIZ MEMUR ALIMI

Adayların da mezun oldukları bölümlere de giderek tercih yapacağı ifade edilirken tercihlerini de yapan adayların, KPSS puan üstünlüklerine göre de memur kadrolarına atanacağı belirtildi. Atanan adayların da daha sonra herhangi bir mülakata da alınmayacağı ifade edildi.

TMO MEMUR ALIMI NE ZAMAN?

KPSS ile beraber memur alımı tarihleri belli oldu. 11 Temmuz tarihi ile 18 Temmuz tarihleri arasında memur alımı tercihleri başlayarak TMO'ya da söz konusu tercihler doğrultusunda da kamu personeli ataması yapılacak.

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamudan Haber Haberleri