Bakanlıktan Sürpriz Karar: İl Müdürü Zekeriya Selamet Görevden Alındı!

Sakarya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zekeriya Selamet, görevden alınarak Ankara'ya çekildi. Yaklaşık 10 ay önce göreve başlayan Selamet hakkında uzun süredir mobbing iddiaları gündeme geliyordu.

Sakarya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zekeriya Selamet, hakkında çıkan mobbing iddiaları nedeniyle bakanlık tarafından görevden alındı. Dün gönderilen resmi yazıyla Selamet, Ankara'ya merkeze çekildi.

Aralık 2023'te İstanbul Eyüp Sultan Belediyesi'nden gelerek göreve başlayan Selamet, kısa sürede çalışanlardan şikayet almaya başlamıştı. Çalışanlar, Selamet'in kendilerine psikolojik baskı uyguladığını ve çalışma ortamını zehirlediğini iddia ediyordu. Bu iddialar üzerine valilik tarafından İl Müdürü Zekeriya Selamet hakkında inceleme başlatıldı.

Yaşanan bu olumsuz durumun üzerine bakanlık harekete geçti ve Selamet'i görevden aldı.Selamet'in yerine ise Müdür Yardımcısı Ahmet Hamarat vekaleten atandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Kamudan Haber Haberleri