Yalova'da Korkunç Olay: Kiracı, Ev Sahibinin Cinsel Organını Kesti

Yalova'da şok edici bir olay yaşandı. Bir kiracı, ev sahibinin evden tahliye için icra memurları göndermesi üzerine tartışma sırasında ev sahibine saldırarak cinsel organını kesti. Olayın ardından ev sahibi ameliyata alınırken, saldırgan kiracı tutuklandı

Olay, Dere Mahallesi'nde meydana geldi. 50 yaşındaki kiracı Adnan S., aynı binada yaşayan 69 yaşındaki ev sahibi K.A. ile evin tahliyesi için gönderilen icra memurları nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede şiddete dönüştü ve Adnan S., ev sahibini yumrukladıktan sonra elindeki bıçakla cinsel organını kesti.

KESTİĞİ CİNSEL ORGANI AĞZINA SOKMAK İSTEDİ

Şiddetin boyutu burada bitmedi. Adnan S., kestiği organı ev sahibinin ağzına sokmaya çalıştı. K.A. yere yığılınca, Adnan S. olay yerinden kaçtı. Daha sonra kendi isteğiyle polise teslim oldu. Yaralı ev sahibi, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek ameliyata alındı. Saldırgan, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri