TurkNet internet tarifesine zam yaptı! Turknet zamlı yeni internet tarifeleri

Ülke genelinde büyük atılım yapan. TurkNet, taahhütsüz internet paketlerinde ki abonelik fiyatlarının yükseldiğini açıkladı.

Ülke genelinde büyük atılım yapan. TurkNet, taahhütsüz internet paketlerinde ki abonelik fiyatlarının yükseldiğini açıkladı. TurkNet'in zamlı fiyatı, 15 Temmuz itibarıyla geçerli olacak.

Ülkenin en popüler internet servis sağlayıcıları arasında yer alan ve taahhütsüz ve hizmet sunmasıyla da dikkat çeken TurkNet, abonelik fiyatlarına zam yaptı.

Taahhütü olan vatandaşlar zamdan etkilenmeyecek.

TURKNET NE KADAR ZAM YAPTI?

Yapılan resmî açıklamaya göre TurkNet internet fiyatları, 399,90 TL'den 499,90 TL'ye yükselecek. Şirket, fiyat artışından etkilenmek istemeyen kullanıcılara ise 12 aylık sabit paket seçeneğini sundu.

Bu paket ile birlikte sabit fiyatla devam edebilecekleri belirtildi.

TURKNET İNTERNET TARİFELERİ

Resmi internet sayfasında şirketin, "Yüksek hızlı, kotasız, sınırsız, taahhütsüz internet TurkNet’te! TurkNet’e geçin, taahhüt cayma bedelinizi biz karşılayalım! İlk 30 gün içerisinde beğenmezseniz para iade garantisi ile birlikte." ifadesine yer verilirken kampanyanın ise devam ettiği belirtildi.

Şirket misyonunda, "Özgür internet ile sınır tanımayan internet keyfi için TurkNet’te kota yok! Çünkü çağ, limitsiz internet çağı! Hiçbir zaman hızınızı düşürmeyen gerçek sınırsız ve kotasız internet deneyimi var. Kotam bitecek derdi yaşamadan sınırsızca internette takılır, aynı anda birçok bilgisayardan kesintisiz film, müzik, toplantı ve oyun deneyiminin keyfini maksimum performansla çıkarırsınız." belirtilirken son gelen zam ise büyük tepki topladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri