TOKİ'den herkesi şaşırtan kampanya: Bu fiyatla evler satışa çıktı!

Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı (TOKİ), dar ve orta gelirli vatandaşlar için kaçırılmayacak projesini açıkladı. 8 Ağustos tarihinde başlayacak başvurularda, vatandaşlar uygun fiyatlarla ve 120 ay vade ile konu satın alabilecekler.

TOKİ’nin 8 Ağustos tarihinde başlatacağı yeni konut kampanyası ile 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler 120 ay taksitle satışa sunulacak. Proje kapsamında, peşinat oranı %10 ila %25 arasında uygulanacak. İşte detaylar...

Proje kapmasında 1+1 dairelerin 1.1 milyon TL'ye, 2+1 dairelerin 1.3 milyon TL'ye, 3+1 dairelerin ise 1.5 milyon TL'ye satılacağı değerlendiriliyor.

Konutlar, 120 ay vade ve aylık 7 bin TL ile 10 bin TL arasında değişen taksitlerle yeni sahiplerine teslim edilecek. Peşinat oranı ise %10 ila %25 arasında olacak.

TOKİ BAŞVURU ŞARTLARI- 8 AĞUSTOS 2024

TOKİ tarafından başlatılan projeye katılmanın şartları ise şu şekilde sıralandı:

- Başvuru sahibi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarının Türkiye sınırları içinde tapuda kayıtlı bağımsız bir konutunun olmaması.

- Daha önce Toplu Konut İdaresi'nden konut satın almamış olmaları.

- Başvurulan projenin bulunduğu il sınırları içinde en az bir yıldır ikamet ediyor veya il nüfusuna kayıtlı olmaları.

- T.C. vatandaşı olmaları.

- 18 yaşını doldurmuş olmaları.

- Hane halkı adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilir. Birden fazla başvuru geçersiz sayılacaktır.

TOKİ, yeni başvuruların 8 Ağustos tarihinde e-Devlet üzerinden başlayacağını açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri