Togg’dan Eylül Ayına Özel Yeni Kampanya

Togg, Eylül ayı boyunca mevcut T10X modelleri için cazip bir kampanya başlattı. Kullanıcılar, 700 bin TL krediye faizsiz 12 ay vade veya yüzde 2,99 faiz oranıyla 30 ay vade seçeneğiyle T10X sahibi olabilecekler.

Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, T10X’i özel finansman desteğiyle kullanıcılara sunmaya devam ediyor. Eylül ayına özel kampanya kapsamında, anlaşmalı bankalar aracılığıyla sunulan 700 bin TL kredi seçeneğinde, faizsiz 12 ay vade veya yüzde 2,99 faiz oranıyla aylık 35 bin 607 TL ödemeli 30 ay vade seçeneği bulunuyor.

GSR II Uyumlu T10X’ler Satışta

Togg, "Genel Güvenlik Regülasyonları" GSR II'nin 1 Eylül 2024 tarihinden itibaren zorunlu hale getirdiği sürücü, yolcu ve trafik güvenliğini artıran ADAS yazılım ve donanımlara sahip T10X modellerini satışa sundu. Eylül kampanyası, GSR II uyumlu tüm T10X’ler ve sınırlı sayıda GSR I uyumlu versiyonlar için geçerli olacak. GSR II regülasyonuyla birlikte, akıllı şerit takip sistemi, şeritten ayrılma uyarısı, ön çarpışma uyarısı ve acil durum frenleme sistemi, 1 Eylül’den itibaren üretilen T10X modellerinde standart olarak sunulmaya başlandı.

Ek Özellikler Trumore’dan Aktive Edilebilecek

Kullanıcılar, GSR II regülasyonunun zorunlu kılmadığı ancak donanımsal hazırlığı yapılmış olan "Yoğun Trafik Pilotu", "Adaptif Hız Sabitleyici" ve "Adaptif Sürücü Asistanı" gibi ek özellikleri Trumore uygulamasından satın alarak aktif hale getirebilecekler. T10X’lerini Eylül 2024 öncesi teslim alan kullanıcılar, bu özellikler için ekstra bir ödeme yapmayacak. "Yoğun Trafik Pilotu" 15 km/s'ye kadar hızlarda önde akan trafiğe göre otomatik hız ayarlaması yaparken, "Adaptif Sürücü Asistanı" ise şerit çizgileri okunamadığında öndeki aracı 60 km/s hıza kadar takip edip, kullanıcı alışkanlıklarına adapte olacak şekilde çalışıyor.

Yoldaki T10X’ler İçin Çalışmalar Devam Ediyor

Togg, 2023 yılı Mayıs ayında teslim edilen T10X modelleri için ileri sürüş destek sistemlerinin güncellemelerinin yapılacağını duyurmuştu. O tarihten bu yana GSR II regülasyonlarına uyum için gerekli mühendislik geliştirmeleri yapıldı ve 1 Eylül 2024’ten önce yola çıkan araçların ADAS sistemleriyle ilgili çalışmaların da sonuna yaklaşıldı. Bu konudaki detaylı takvim ise önümüzdeki günlerde kullanıcılarla paylaşılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri