Ömer Çelik ile evlenen Ecem Toplar kimdir, kaç yaşında, mesleği nedir?

AK Partili Ömer Çelik ile dünya evine gireceği öğrenilen Ecem Toplar sosyal medya ve internet ortamında araştırılıyor.

Ömer Çelik ile evlenen Ecem Toplar kimdir, kaç yaşında, mesleği nedir? AK Partili Ömer Çelik ile dünya evine gireceği öğrenilen Ecem Toplar sosyal medya ve internet ortamında araştırılıyor. Cumhur İttifakı düğünü olarak adlandırılan bu düğünle ilgili de birçok yorum yapıldı.

BengüTürk TV'nin MHP'ye yakın olması sebebiyle, Çelik ve Toplar'ın evliliği siyaset kulislerinde "Cumhur İttifakı içinde bir kız alıp verme gerçekleşecek" şeklinde yorumlandı.

ECEM TOPLAR KİMDİR?

Ecem Toplar, İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nde eğitim almış ve kariyerine gazetecilik alanında adım atmıştır. Milliyet gazetesinde Diplomasi Muhabiri olarak çalıştıktan sonra, şu anda BengüTürk TV’de haber programı sunuculuğu yapmaktadır. Toplar, aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yurt dışı gezilerine de katılan deneyimli bir diplomasi muhabiridir.

Kariyerine gazeteci olarak başlayan Toplar Milliyet gazetesinde Diplomasi Muhabiri olarak görev yapmıştır ve bu süreçte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yurt dışı gezilerine de katılmıştır.

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri