Ford, Üç Modelde Faizsiz Kredi Kampanyası Başlattı

Son dönemde otomobil fiyatlarının yükselmesi, yeni araç almayı zorlaştırdı. Ford, bu duruma çözüm sunmak amacıyla Türkiye pazarında popüler olan Puma, Focus ve Kuga modelleri için 12 ay vadeli %0 faizli özel bir kampanya başlattı.

Ford, Ağustos ayında otomobil almayı düşünenler için hazırladığı bu kampanya ile büyük ilgi görüyor. Türkiye'de çok satan Puma, Focus ve Kuga modellerine sahip olmak isteyenler için cazip kredi seçenekleri sunuluyor.

Kampanya çerçevesinde, bireysel müşterilere 300.000 TL'ye kadar, tüzel kişilere ise 800.000 TL'ye kadar 12 ay vadeli kredi imkanı sağlanıyor. Bireysel müşteriler için bu kredi, %0 faiz oranıyla sunuluyor, yani araç alırken ekstra bir faiz yükü olmadan, sadece araç bedelini ödeyerek Ford sahibi olabilecekler.

Tüzel kişiler için ise %2,99 gibi oldukça düşük bir faiz oranı sunuluyor. Filolarını yenilemek ya da ihtiyaç duydukları araçları almak isteyen şirketler bu fırsattan yararlanabilirler.

Ford’un bu kampanyası, otomobil severlere hayallerindeki araca sahip olma imkanı sunarken, otomobil pazarında da büyük bir hareketlilik yaratması bekleniyor. Hem bireysel hem de kurumsal müşteriler için oldukça avantajlı olan bu kampanya, araç sahibi olmayı kolaylaştırıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri