Finans analisti İslam Memiş açıkladı! Satan bin pişman olur çok kazandıracak

Türkiye'de ünlü ekonomist İslam Memiş düşüş sonrasında ki al tavsiyesinde bulunarak o yatırım aracının da rekor kıracağını açıkladı.

Türkiye'de ünlü ekonomist İslam Memiş düşüş sonrasında ki al tavsiyesinde bulunarak o yatırım aracının da rekor kıracağını açıkladı. Geleceğin para birimleri arasında yer alan kripto para son dönemlerde yaşadığı düşüşlerle beraber dikkat çekiyor. İslam Memiş'te yaşanan düşüş sonrasında da al tavsiyesinde bulunarak rekor kıracağını da açıkladı.

BİTCOİN DÜŞÜŞE GEÇTİ

Yüzde 20 üzerinde de düşüş yaşayan bitcoin 71 bin dolar bandından da 53 bin dolar seviyelerine kadar da sert çakılmalar yaşadı. Bitcoin'de gerçekleşen bu düşüş sonrasında da yatırımcı tedirginleşirken bu noktada da uzman isimlerin görüşleri de araştırılıyor. BTC cephesinde piyasaları neler bekliyor detaylar belli oldu.

MEMİŞ: YUKARI YÖNLÜ HAREKET GÖRECEĞİZ

Memiş, 55 bin dolar seviyelerine kadar bir düşüşün yaşanacağını hatırlatırken, “Bitcoin tarafında tekrar alım seviyelerinin yaklaştığını düşünüyorum. Bugünden itibaren aşağıda 55 bin dolar seviyesi var. Yukarı yönlü hareketlerde yükselişler görebiliriz. 55 bin dolar destek seviyesi ve 65 bin dolar direnç seviyesi dolar aralığında Eylül ayına kadar gideceğini bekliyorum. Eylül ayı sonrasında yükselişler ile 80 bin dolar hedefini yineliyorum" dedi.

EDİTÖR NOTU: Bu haberde yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir.

SON DAKİKA gelişmelerinden haberdar olmak için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edin.

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri