Akbank'tan 45 Bin TL 0 Faizli Kredi Fırsatı: Kaçırmayın!

Akbank, vatandaşlara müjdeli bir haber vererek 45 bin TL'ye kadar 0 faizli kredi fırsatını duyurdu. İşte bu cazip kampanyanın detayları...

Yükselen faiz oranları nedeniyle kredi çekmek zorlaşırken, Akbank'ın faizsiz kredi kampanyası vatandaşların yüzünü güldürecek. 45 bin TL'ye varan faizsiz kredi fırsatıyla ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler için büyük bir avantaj sunuluyor.

Akbank'ın 0 Faizli Kredi Kampanyası Detayları

Bu kampanyadan yararlanmak isteyenler, 16 Temmuz 2024 – 15 Eylül 2024 tarihleri arasında Akbank Mobil uygulamasını indirip “Akbanklı olmak istiyorum” adımını tamamlamalı. Bu fırsat, sadece Akbank müşterisi olmak için ilk kez başvuran ve uzaktan müşteri edinimi sürecini tamamlayanlar için geçerli.

Başvurular, Akbank Mobil üzerinden yapılabilecek ve müşteri olma süreci tamamlandıktan sonra maksimum 10 gün içinde hayat sigortalı ve 0 faizli ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunulabilir. Kredi onaylandıktan sonra, Akbank Mobil, Akbank İnternet, Müşteri İletişim Merkezi ve şubeler üzerinden kredi kullanılabilir.

Kimler Yararlanabilir?

Akbank’ın bu kampanyasından, 16 Temmuz 2024 – 15 Eylül 2024 tarihleri arasında Akbank’ın aktif bir müşterisi olmayan veya inaktif statüde bulunan kişiler de, Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” adımlarını tamamlayarak faydalanabilirler.

Kredi Kullanım Detayları

  • Minimum kredi tutarı: 1.000 TL
  • Maksimum kredi tutarı: 20.000 TL
  • Maksimum vade süresi: 6 ay

Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak için Akbank’ın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri