53 İlde Büyük Fırsat! Eylül Ayında 20.000-25.000 TL'ye Kaçırılmayacak Arsa Satışı Başlıyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Eylül 2024’te başlattığı yeni arsa satış kampanyası ile dikkat çekiyor.

53 ilde, 20.000 TL'den başlayan fiyatlarla arsa satışı yapacak olan TOKİ, gayrimenkul yatırımcılarına ve ev sahibi olmak isteyenlere cazip fırsatlar sunuyor.

Arsa Fiyatları 20.000 TL'den Başlıyor

TOKİ, bu kampanya kapsamında sunduğu arsaları 20.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıyor. Arsaların fiyatları, bulunduğu konum ve büyüklüğe göre 20 milyon TL’ye kadar değişebiliyor. Kampanyada peşinat ve vadeli ödeme seçenekleri de sunularak geniş bir kitleye hitap ediliyor.

Satışlar 11 Eylül 2024'te Başlıyor

Arsa satışları 11 Eylül’de Aksaray, Diyarbakır, Adana ve Antalya gibi şehirlerle başlayacak, 12 Eylül’de ise İstanbul ve diğer illerle devam edecek. Kampanya kapsamında birçok şehirde uygun fiyatlı arsa alım fırsatı sunulacak.

Başvuru ve Ödeme Kolaylıkları

TOKİ, başvuru şartlarını ve detayları resmi internet sitesinde yayınladı. Açık artırma usulüyle yapılacak satışlara katılmak isteyenler, bankalar aracılığıyla teminat yatırarak işlemlerine başlayabilecekler.

Konut Başvuruları da Dahil

Arsa satışlarının yanı sıra, TOKİ kampanya sürecinde konut başvurularını da kabul edecek. Hem arsa hem de konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar için büyük fırsatlar sunuluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri