Akbank’tan Büyük Jest: 'Arabası Olmayan Kalmasın' Kampanyasıyla 280.000 TL Düşük Faizli Taşıt Kredisi

Akbank, tüm bankalara inat müşterilerine büyük bir fırsat sundu. Düşük faizli 280.000 TL'lik taşıt kredisiyle araba sahibi olma hayalini gerçeğe dönüştürüyor. İşte düşük faizli ikinci el taşıt kredisi detayları…

Akbank, ikinci el otomobil almak isteyenler için en düşük faizli taşıt kredisini sunuyor. Akbank’ın sunduğu bu kredi ile aylık 15.929 TL ödeme yaparak 2. el araç sahibi olabilirsiniz. İşte 280.000 TL taşıt kredisinde büyük fırsatın detayları…

Akbank 2. El Taşıt Kredisi Kampanyası

Taşıt kredileri belirli kurallara göre veriliyor. BDDK'nın talimatına göre taşıt kredileri en fazla 48 ay vadeli olabilir. Otomobilin değeri arttıkça vade süresi de azalıyor: 36 ay, 24 ay veya 12 ay. Eğer otomobilin değeri 2 milyon TL'yi aşıyorsa, bankalar bu araçlar için kredi sağlamıyor.

280.000 TL 2. El Taşıt Kredisi Maliyet Hesaplaması

Akbank müşterileri, aylık yüzde 3,99 oranında faizle 2. el taşıt kredisi alabiliyor. Bu kredi, bankalar arasında uygulanan en düşük faizli taşıt kredisi olması nedeniyle dikkat çekiyor. 48 ay vadeli 280.000 TL kredi kullanıldığında, müşteriler aylık 15.929 TL taksit ödüyor. Bu kredinin toplam maliyeti ise 766 bin TL'yi buluyor.

Akbank’ın sunduğu bu fırsatla araba sahibi olmak isteyenler, hemen başvurularını yaparak düşük faizli taşıt kredisinden yararlanabilirler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri