Hükümet vekil imam, müezzinler ve fahri Kur'an kursu öğreticileri için çalışma yapıyor

'Sayıları 3.000 civarında olan vekil imam ve müezzinler ile çok düşük ücretle çalıştırılan fahri Kur'an kursa öğreticileri umutla beklemektedir. Bugün Başbakan Yardımcısı Sayın Bekir Bozdağ’la görüştüm. Bir çalışmalarının olduğunu, yakında açıklayacaklarını ifade ettiler.'

Konya Milletvekli Mustafa KalaycıTBMM bugünkü konuşmasında, Hükümetin vekil imam, müezzinler ve fahri Kur'an kursa öğreticilerine yönelik çalışma yaptığını söyledi. Milletvekili Kalaycı 'Yine, sayıları 3.000 civarında olan vekil imam ve müezzinler ile çok düşük ücretle çalıştırılan fahri Kur'an kursa öğreticileri de umutla beklemektedir. Bugün Başbakan Yardımcısı Sayın Bekir Bozdağ’la görüştüm. Bir çalışmalarının olduğunu, yakında açıklayacaklarını ifade ettiler. Esasen köklü bir düzenleme yapılmalı, kamuda taşeron, sözleşmeli, 4/C’li, geçici, fahri, ücretli ve vekil statüsünde çalışanların tamamı kapsama alınmalıdır.' dedi.

Kamubiz.com ÖZEL HABER /ANKARA

(Sitemizden Alıntılanan Haberlerde Kaynak Gösterilmeden Kullanılması Halinde Yasal İşlem Yapılacaktır)

YENİ FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Memurlar Haberleri